Pasta with vegetables and garlic sauce is an incredibly delicious and filling dish that will appeal not only to vegans and vegetarians, but also to lovers of traditional Italian cuisine.

Cooking instructions:
The pasta with vegetables and garlic sauce is ready! Enjoy this delicious and healthy dish with your family and friends. Bon appétit!усом
Сook time: 35 min.
Difficulty: Medium
Ingredients:
1. 450 grams of pasta
2. 2 onions
3. 3 cloves of garlic
4. 2 carrots
5. 1 red pepper
6. 1 yellow pepper
7. 1 eggplant
8. 400 grams of tomato sauce
9. olive oil
10. salt and pepper to taste
11. fresh parsley for garnish
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.