Solyanka soup is considered a traditional Russian dish and is prepared on the basis of a mixture of various smoked meats and sausages. Its main feature is that you can add any meat products left over from past dishes here.
As an option, we suggest preparing a combined meat hodgepodge with capers.
Сook time: 120 min.
Difficulty: Medium
Ingredients:
1. Meat broth - 1.5 l
2. Boiled chicken - 300 g
3. Semi-smoked sausage - 300 g
4. Boiled sausage - 200 g
5. Pickled cucumbers - 1 pc.
6. Onion - 1 pc.
7. Carrot - 1 pc.
8. Pitted olives - 100 g
9. Capers - 2 tbsp.
10. Tomato paste - 1 tbsp.
11. Fresh greens
12. Sour cream
13. Lemon
14. Salt and pepper
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.