Made in Italy
Mediterranean chefs came up with the idea of drying tomatoes two centuries ago. But if earlier it was done on the roofs of houses; today only modern technologies are used. The secret of the original taste of Federici dried tomatoes is in the classic recipe, selected vegetables and unique ingredients.
Dried tomatoes in oil are usually added to a wide variety of meat, vegetable and pasta-based dishes, as well as in salads, sauces, bruschettas and pastries. As an independent snack, they are great with sparkling drinks.
Dried tomatoes 58% (dried tomatoes, sugar, salt, antioxidant: ascorbic acid; acidity regulator: citric acid), refined deodorized sunflower oil, parsley, garlic, chili pepper.
431 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.