Made in Italy
Gluten Free
Fusilli is a traditional Italian pasta shaped like a small corkscrew or a spiral. This type of pasta is especially popular in northern Italy. With care for people with gluten intolerance, Federici has created a special type of red lentil pasta — a dietary product rich in vitamins and minerals.
Due to its unusual shape, Federici Fusilli Red Lentil pasta firmly holds sauces of various consistencies, which allows you to use it for cooking dishes with all kinds of dressings and sauces, as well as for soups and salads.
Red lentil flour, water.
347 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.