Made in Russia
Gluten Free
Low-calorie
Spaghetti is Italian long thin pasta, which is usually served with a variety of sauces and vegetables.
We are attentive to the needs of our customers and try to take into account their wishes. That is why Federici presents everyone’s favorite form of pasta in a gluten-free version. A tasty and healthy product will replace the usual pasta for people with gluten intolerance.
Consuming gluten-free spaghetti dishes allows you to eat varied and balanced. This product do not stick together during cooking, so it can be immediately mixed with the sauce.
Corn flour, rice flour, emulsifier: fatty acid monoglycerides and diglycerides, water.
335 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.