Made in Italy
Gluten Free
Penne rigate gluten-free Federicic pasta was primarily created with care for the health of our gluten intolerant consumers. But this type of pasta can also be a great alternative for those who adhere to proper nutrition or simply want to diversify their daily diet. High-quality Italian Federici pasta, in addition to excellent taste, boasts a high content of nutrients.
This type of pasta is most often used in combination with various sauces, or added as a base to salads and casseroles. Italians themselves cook it with grated cheese and herbs.
Corn flour, rice flour, emulsifier: fatty acid monoglycerides and diglycerides, water.
349 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.