Classic Italian pesto sauce is prepared in a marble mortar. The secret of this sauce is in an amazing combination of two main ingredients: olive oil and basil.
To prepare a classic Italian sauce, you will need a wooden or marble mortar with a pestle and a blender.
It can be stored in the refrigerator in a glass jar for up to 5 days. For longer storage, place the sauce in the freezer.
Сook time: 30 min.
Difficulty: Medium
Ingredients:
1. Green basil - 50 g
2. Olive oil - 100 ml
3. Garlic - 2-3 cloves
4. Pine nuts - 70 g
5. Parmesan cheese - 70 g
6. Salt
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.