Made in Italy
Low-calorie
Lentil is a valuable plant of the legume family, growing in the agricultural black earth regions of Russia. Since ancient times, it has been called the queen of legumes and has been used for baking bread, cooking soups and porridges.
Federici canned lentils are rich in vitamins, proteins and minerals. Eating lentils strengthens your immune system and improves metabolism. Moreover, it quickly saturates the body and is easily digested.
In cooking, lentils are used as the basis for first courses, salads, pastries and side dishes, as well as for hot dishes in combination with meat and poultry.
Lentils recovered, water, salt, antioxidant: ascorbic acid.
69 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.