Made in Russia
Gluten Free
Low-calorie
Spaghetti is a type of Italian pasta, which is the basis for various everyday and festive dishes. Created specifically for people with celiac disease or gluten intolerance, Federici offers spaghetti from green peas. In terms of taste, they are in no way inferior to their wheat counterparts, and at the same time, bring much more healthy benefits. Green peas pasta is a valuable source of various vitamins and minerals, which are necessary for a daily nutritious diet. The original pasta goes well with stewed beef and vegetables.
Pea flour, water.
250 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.