Made in Italy
Egg
Fettuccine is an Italian tape-like pasta about seven centimeters length. Federici fettuccine are made from premium flour with the addition of eggs and water according to a classic Italian recipe.
Traditional popular fettuccine-based dishes are alla papalina and alla chochara. Moreover, the best combination is considered to be pasta with Alfredo sauce in accordance with the recipe by a Roman chef who invented it in the last century. Fettuccine can also be prepared in various combinations: with cheese, meat, bacon, porcini mushrooms, vegetables and seafood.
It is enough to boil just a few nests of pasta, mix them with your favorite sauce – and a delicious dinner is ready!
Durum wheat flour, eggs (19.4%), water.
369 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.