Made in Italy
Egg
Tagliatelle is a type of popular Italian pasta created in the 15th century by a chef from Bologna. It is a flat tape-like pasta up to 1 cm wide. Federici tagliatelle are made from premium flour with the addition of eggs and water according to a classic Italian recipe.
Only thanks to fresh and natural ingredients does it get such a porous rough surface, which makes pasta perfect for dishes with variety of thick sauces. In addition, egg nests go well with meat Bolognese sauce, vegetable sauces, mushrooms and chicken.
Durum wheat flour, eggs (19.4%), water.
369 kcal
Мы стремимся предложить Вам наилучший сервис при работе с нашим сайтом. Для этого мы собираем и храним информацию о Вашем посещении сайта. Так называемые cookies. Файлы cookies не собирают и не хранят никакую личную информацию о Вас. Используя этот сайт, Вы даете согласие на использование cookies. На данном этапе Вы можете отказаться от использования cookies, настроив необходимые параметры в своем браузере.